Even voorstellen..

Jellie

Mijn naam is Jellie de Boer (1979), moeder van twee prachtige zonen Jesse (2012) en Thijs (2016) en een prachtige dochter Anna (2017). In mijn praktijk ben ik werkzaam als orthopedagoog en tevens ben ik in het bezit van een diagnostiekaantekening. Voor beide ben ik NFG geregistreerd. Daarnaast ben ik Leonardo Preferred Tester.

Tijdens mijn studie en daarvoor heb ik mij gespecialiseerd in (hoog)begaafdheid en hooggevoeligheid. Wat mij vooral opviel is dat (hoog)begaafdheid in veel gevallen niet wordt opgemerkt en erkend, waardoor deze kinderen niet op de juiste manier worden begeleid. Met vaak allerlei negatieve consequenties tot gevolg. Door middel van het afnemen van IQ testen en het geven van onderwijsadvies wil ik er graag mijn steentje aan bijdragen dat kinderen op hun eigen niveau les krijgen.

Daarnaast vind ik het geweldig om door middel van therapie en opvoedondersteuning een bijdrage te kunnen leveren aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van (hoog)begaafde en hooggevoelige kinderen. Door  persoonlijke ervaringen en doordat ik me gespecialiseerd heb in (hoog)begaafdheid en hooggevoeligheid weet ik waar deze kinderen tegenaan kunnen lopen en kan ik hier goed op inspelen tijdens de afname van een IQ test en tijdens de therapie.

Vooral het één op één werken met kinderen en adolescenten spreekt mij aan en daar haal ik dan ook veel voldoening uit. Ik ben iemand die snel het vertrouwen weet te winnen van kinderen en adolescenten, ze op hun gemak weet te stellen, goed in kan spelen op faalangst, perfectionisme, hooggevoeligheid en motivatieproblemen, betrouwbaar is en accuraat te werk ga.

Jellie

Mijn naam is Charlotte Scheek-Pol (1983),moeder van mijn allerliefste zoon Kieran (2008) en dochter Gwynne (2012) en gelukkig getrouwd met Alexander. Sinds oktober 2022 ben ik gediplomeerd paardencoach gespecialiseerd in het coachen van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen en adolescenten. Voordat ik als paardencoach begon werkte ik 18 jaar lang in het basisonderwijs, onder andere als specialist, coördinator en groepsleerkracht hoogbegaafdheid.

Door persoonlijke ervaringen heb ik het op de juiste manier begeleiden van (hoog) begaafde kinderen tot mijn passie gemaakt. Bij Centrum Regenboogkind krijg ik de kans om onder andere kinderen één op één te begeleiden bij het trainen van het werkgeheugen. En door middel van didactisch onderzoek kan ik hiaten en voorsprongen bij kinderen in kaart brengen. Daarnaast kunt u mij aan de telefoon krijgen voor een intake-gesprek.